Ensimmäinen neljännes takana

Kolme kuukautta takana ja täytyy todeta että aika menee todellakin nopeasti. Suunnittelutoimisto Lineaari on nyt ollut toiminnassa kolme kuukautta ja saanut mukavasti asiakkuuksia ja sopivasti tekemistä. Tästä suuri kiitos kaikille asiakkaille ja yhteistyökumppaneille!

Yhteenvetoa siitä mitä on työpöydän läpi on kulkenut tämän 3kk aikana:

Yritysilmeen uudistus

Olemassa olevan yrityksen logon uudistaminen tähän päivään ja samalla myös yleisilmeen uudistusta ja pientä virkistämistä. Asiakkaan toiveena oli ettei kaikkea laiteta uusiksi kerralla. Logon uudistus tehtiin siis hyvin hienovaraisesti ja siten että ettei painomateriaalien yms. osalta tarvitse kaikkea heittää roskiin vaan uutta logoa otetaan käyttöön sitä mukaa kun on tarve esim. teippauksia, käyntikortteja yms. uudistaa. Eli tehdään uudistusta pidemmällä aikavälillä kustannustehokkaasti.

Verkkoon ja SoMeen uusi logo otettiin heti käyttöön ja samoin työvaatteisiin joita juuri sopivasti olikin tarkoitus tilata lisää.

Katso uudistettu logo: www.siimet.fi


Tehdään uudistuksia pidemmällä aikavälillä kustannustehokkaasti.


Ilmeen suunnittelu ja toteutus

Lokakuussa järjestettävän tapahtuman logon ja ilmeen suunnittelu sekä siihen liittyvät painotuotteet eli julisteet flyerit, banderollit, roll-upit ja ilmoitusmateriaalit.

Nettisivujen toteutuksia

Edellä mainittuun tapahtuman nettisivujen suunnittelu ja toteutus. Tapahtumasivuston (www.hupailut.fi) lisäksi tällä hetkellä on työn alla kaksi muuta sivustoa, näistä sitten lisää kun ovat valmiita ja julkaistu.

Koulutusta ja sparrausta

Lisäksi olen ollut viikottaisessa etäkoulutuksessa (XAMK – Syty yrittäjäksi) yrittäjyyteen ja yrityksen kehittämiseen liittyen. Mielenkiintoisia perusteita ja asioita on käyty läpi ja sparraukset ovat olleet osana koulutusta. Suosittelen ehdottomasti käymään mahdollisuuksien mukaan koulutuksissa, simppeli ja kätevä keino saada tietotaito ajan tasalle.

Kolme kuukautta siis takana, tästä on hyvä jatkaa kohti talvea

– Lauri / 040-5143740